کلینیک مهر شریعتی

بخش دندان پزشکی کودکان

دندان پزشکی کودکان و نوجوانان

خدمات دندانپزشکی ویژه کودکان و نوجوانان به عنوان شاخه‌ای از دندانپزشکی توضیح داده می‌شود که به مراقبت از سلامت دهان و دندان کودکان از بدو تولد تا پایان نوجوانی می‌پردازد.
متخصص دندانپزشکی کودکان علاوه بر تسلط به تکنیک‌های تخصصی درمان دندان‌های کودکان و نوجوانان، مسائل روان‌شناختی و کنترل رفتاری و ذهنی کودکان در محیط دندانپزشکی را آموزش دیده‌اند و با انجام تکنیک‌های خاص سعی در ایجاد نگرش مثبت به دندانپزشکی خواهند داشت.
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان کلیه درمان‌های تخصصی دندانپزشکی کودکان و نوجوانان از جمله: فیشورسیلانت و فلوراید تراپی، درمان ریشه و ترمیم دندان‌ها، فضا نگهدارنده‌ها و ارتودنسی پیشگیری، دندانپزشکی کودکان تحت بیهوشی را انجام می‌دهد.

پخش ویدیو

فلوراید تراپی

به عنوان یکی از اقدامات پیشگیرانه، تأثیر بسیار زیادی در کاهش پوسیدگی دندان‌های شیری دارد. فلوراید تراپی یکی از مهم‌ترین خدمات افزایش دهنده طول عمر دندان‌های شیری و دائمی در دوران کودکی و نوجوانی به شمار می‌آید.

Ellipse 42

فیشورسیلانت

یکی دیگر از مهم‌ترین و پرطرفدارترین خدمات ارائه شده توسط بهترین دندانپزشک کودکان، استفاده از شیار پوش‌های دندان به منظور کاهش ریسک ابتلا به پوسیدگی‌های دندانی است.
متأسفانه شیارهای موجود در سطح دندان یکی از مهم‌ترین مکان‌های به دام انداختن باکتری‌های مولد پوسیدگی دندانی هستند.

درمان ریشه‌ای

دلیل شیوع بالای پوسیدگی در بین کودکان، یکی از رایج ترین فرایند های درمان در بین کودکان ، عصب کشی دندان کودکان است. هنگام عصب کشی دندان شیری قسمت پوسیده دندان و بافت آلوده داخل کانالهای ریشه خارج شده و  با مواد دارویی ایمن پر می شود . برای پیشگیری از عفونت دندان کودک انجام این کار بسیار حیاتی است . بسیاری از افراد تصور می کنند عصب کشی دندان کودکان ضرورت و معنایی ندارد زیرا دندان شیری ریشه و عصب ندارد در صورتی که این موضوع یک باور غلط است و دندان شیری تمامی اجزای دندان دائمی را دارد .بنابراین می توان گفت انجام عصب کشی و ترمیم دندان کودکان مانند دندان دائمی ضرورت دارد

فضا نگه دارنده

کودکان هنگامی‌که دندان شیری زودتر از موعد می‌افتد یا زمانی که لازم است دندان شیری به دلایلی چون پوسیدگی یا ضربه خوردن پیش از موعد کشیده شود، کودک ممکن است به فضا نگهدارنده نیاز پیدا کند.در این صورت دانستن مزایای استفاده از فضا نگهدارنده برای مراقبت و کمک به سلامتی دهان و دندان‌های کودک بسیار اهمیت دارد. فضا نگه دارنده وسیله‌ای برای باز نگه‌داشتن فضای خالی بین دندان‌ها است و کمک می‌کند تا دندان دائمی در محل خود به شکل مناسب رویش نماید.
در مواردی که استفاده از فضا نگهدارنده ضرورت دارد، عدم بکارگیری آن موجب افزایش نیاز کودک به درمان ارتودنسی در آینده خواهد شد.

ارتودنسی

به جرات می‌توان گفت یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین خدمات ارائه شده توسط بهترین دندانپزشک کودکان و نوجوانان، انواع مختلف ارتودنسی دندان است.
ارتودنسی دندان برای کودکان معمولاً در بازه سنی ۷ تا ۱۲ سالگی انجام می‌شود. این درمان تأثیر بسیار زیادی در بهبود نواقص رشد فکین در سنین نوجوانی می‌باشد.
نتایج حاصل از ارتودنسی در دوران کودکی بسیار رضایت‌بخش‌تر از دوران بزرگسالی می‌باشد.
همچنین زیبایی دندان‌های کودکان را در بزرگسالی تضمین خواهد نمود و در صورت نیاز به ارتودنسی ثابت در بزرگسالی درمان بسیار کوتاه‌تر و محدودتر خواهد بود.

حال خوب کودکان در کلینیک مهر شریعتی

درمان ارتودنسی پیشگرانه

عصب کشی و ترمیم دندان

درمان عصب کشی،روکش دندان

ترمیم دندانی

عصب کشی و ترمیم دندان

کـلـیـنـک دنـدانـپـزشـکی مـهـر شـریـعـتـی

ارائه دهنده خدمات دندان پزشکی کودکان و نوجوانان

دریافت مشاوره و نوبت آنلاین

ارتودنسی نوجوانان

نامرتبی دندان‌ها

امروزه در دنیا تعداد نوجوانان و بزرگسالان تحت درمان ارتودنسی ثابت در حال افزایش است. این موضوع ناشی از رفع نگرانی‌هایی مانند عدم چفت شدن دندان‌ها، وجود فاصله بین دندان‌ها، جلو آمدن دندان‌ها در هنگام لبخند زدن و بهبود توانایی جویدن و صحبت کردن کاربرد دارد.
ارتودنسی درمان روابط نامناسب فکی و رفع نمودن دندان‌های نامنظم می‌باشد. که به دو صورت ارتودنسی پیشگیری و ارتودنسی درمانی انجام می‌شود. اولین قدم در این مسیر، درمان پیشگیری است که در سنین پایین‌تر (بین 7 تا 12 سالگی) صورت می‌گیرد.
ارتودنسی درمانی شامل استفاده کامل‌تر از دستگاه‌های ارتودنسی ثابت است. درمان بهبود عملکرد جویدن و ترمیم ظاهر دندان‌ها می‌باشد و مثال آن تنظیم نامرتبی دندان‌ها و جلوگیری از تماس نامناسب دندان‌های فک بالا و پایین می‌باشد.
تحقیقات نشان می‌دهد که 80% مشکلات فکی و دندانی مربوط به عدم تشخیص زودهنگام این ناهنجاری‌ها در کودکان می‌باشد. تشخیص زودهنگام اهمیت بالایی دارد چرا که انجام درمان ارتودنسی در سنین پایین‌تر موفقیت‌آمیزتر است و پیشنهاد می‌شود که زمان شروع درمان از سنین 7 تا 12 سالگی (دوران نوجوانی) می‌باشد.

مزایای ارتودنسی در سنین کودکی و نوجوانی چیست؟

بهبود سلامت دهان و دندان
• بهبود توانایی تکلم و جویدن
• افزایش اعتماد به نفس
• بهبود ظاهر
• دوره درمان کوتاه‌تر
• هزینه‌های پایین‌تر درمان
• درمان بسیاری از مشکلات فک با دستگاه‌های ارتودنسی در کودکان و رفع نیاز به جراحی در آینده

محدوده سنی ۷ تا ۱۴ سال بهترین سن برای انجام درمان‌های ارتودنسی است.

از کجا متوجه شویم که نیاز به ارتودنسی داریم؟

بی‌نظمی دندان‌های دائمی
• وجود فاصله بین تمام دندان‌ها
• تنفس دهانی به جای تنفس از بینی
• تنگی فک بالا و فرم مثلثی فک بالا
• افتادن زودتر یا دیرتر از موعد دندان شیری و یا عدم افتادن دندان شیری
• مکیدن انگشت
• کوچک یا عقب بودن فک پایین
• تنگی فک بالا
• قرار گرفتن دندان‌های جلوی فک پایین جلوتر از دندان‌های جلوی فک بالا

کـلـیـنـک دنـدانـپـزشـکی مـهـر شـریـعـتـی

ارائه دهنده خدمات دندان پزشکی کودکان و نوجوانان

دریافت مشاوره و نوبت آنلاین