خدمات کلینیک مهر شریعتی

ایمپلنت

خدمات کلینیک مهر شریعتی

ایمپلنت

ایمپلنت دندان

ایمپلنت مطمئن ترین و محبوب ترین روش برای کاشت دندان و جایگزینی دندان های از دست رفته می باشد. ایمپلنت دندان یک پایه از جنس تیتانیوم است (فیکسچر) که به عنوان ریشه دندان درون استخوان فک قرار میگیرد و روکش ایمپلنت دندان بر روی آن قرار میگیرد.
ایمپلنت دندان محدودیت سنی خاصی ندارد و هر فردی که قادر به رعایت بهداشت دهان خود باشد، می تواند ایمپلنت کند. اگر فرد به سن رشد رسیده باشد، می تواند به جای دندانی که از دست داده است، از ایمپلنت استفاده نماید.

خنده زیبا و وجود تمام دندان ها باعث تقویت حس اعتماد به نفس میشود . ایمپلنت راهی نوین در دندانپزشکی برای جایگزین سازی دندان های از دست رفته میباشد که از خدمات اختصاصی کلینیک مهر شریعتی نیز محسوب می شود. گاهی به هر دلیلی فرد مجبور است دندان های خود را بکشد یا دندان های او ممکن است بر اثر ضربه یا پوسیدگی یا بیماری های لثه از دست رفته  باشند که در این شرایط بهترین جایگزین ایمپلنت میباشد دندان ها علاوه بر نقشی که در جویدن غذا  دارند امروزه نقش پر رنگ تری در ظاهر زیبا و به اصطلاح خنده زیبا دارند. برای انجام مشاوره با کلینیک مهر شریعتی همراه باشید

پخش ویدیو
نمونه کارهای ایمپلنت کلینیک مهر
مراحل انجام ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان (Dental implants) یکی از پیشرفته‌ترین و موثرترین روش‌ها برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته است که مراحل آن نیازمند دقت و مهارت بالای متخصصان دندانپزشکی است. این فرآیند شامل چندین مرحله مختلف است که هر یک به نحوی به بهبود و موفقیت نهایی ایمپلنت کمک می‌کنند.

مرحله اول

در مرحله اول، متخصص دندانپزشک به معاینات جامع و بررسی سوابق پزشکی بیمار می‌پردازد. این بررسی‌ها شامل عکس‌های رادیولوژی و اسکن‌های سه‌بعدی است تا ساختار دندانی و استخوانی بیمار به دقت مورد ارزیابی قرار گیرد. در این مرحله، بهترین روش درمانی انتخاب می‌شود تا نتایج مطلوب حاصل گردد.
در صورت نیاز، پیوند استخوان فک انجام می‌شود. این مرحله زمانی ضروری است که استخوان فک بیمار به اندازه کافی قوی و ضخیم نباشد تا بتواند پایه ایمپلنت را پشتیبانی کند. با انجام پیوند استخوان، یک زمینه مستحکم برای پشتیبانی از پایه ایمپلنت فراهم می‌شود که این فرایند ممکن است ماه‌ها طول بکشد تا بهبود یابد.

مرحله دوم

در مرحله دوم ، کاشت پایه یا فیکسچر انجام می‌شود. این مرحله یکی از مراحل کلیدی است در این مرحله پایه فلزی درون استخوان فک کاشته می‌شود و با گذشت زمان، استخوان به اطراف پایه رشد کرده و آن را محکم می‌کند.

مرحله سوم

پس از کاشت پایه، هیلینگ کپ یا تاج موقت روی آن قرار می‌گیرد تا لثه به درستی شکل بگیرد و از ایمپلنت دور شود. پس از اینکه لثه بهبود یافت و ایمپلنت به استخوان فک جوش خورد، اباتمنت روی پایه قرار می‌گیرد و تاج موقت دندان به مدت ۴ تا ۶ هفته روی آن گذاشته می‌شود تا تاج دائمی ساخته و طراحی شود. در نهایت، قالب‌گیری و ساخت روکش دائمی انجام می‌شود و تاج دائمی با استفاده از چسب‌های قوی روی اباتمنت قرار می‌گیرد تا ظاهر زیبای دندان حفظ شود.

 مراحل تخصصی انجام ایمپلنت نیازمند زمان و دقت بالایی است تا اطمینان حاصل شود که ایمپلنت به درستی در فک جای‌گذاری شده و نتایج طولانی‌مدت و رضایت‌بخشی برای بیمار به همراه داشته باشد.

کـلـیـنـیـک دنـدان پـزشـکـی مـهـر شـریـعـتی

ارائه دهنده خدمات دندان پزشکی کودکان و بزرگسالان

جهت دریافت مشاوره یا نوبت فرم زیر را پر نمایید

انواع ایمپلنت

در کلینیک دندانپزشکی مهر شریعتی ، انواع مختلفی از ایمپلنت‌های دندانی را ارائه می‌شود که هر یک برای نیازهای خاص و شرایط دندانی مختلف بیماران طراحی شده‌اند. در ادامه به معرفی انواع ایمپلنت‌های دندانی و ویژگی‌های هر یک می‌پردازیم.

ایمپلنت تک‌دندان

این نوع ایمپلنت همان چیزی است که با فکر کردن به عبارت «ایمپلنت دندان» به ذهن شما می‌آید.

در این نوع ایمپلنت، معمولا یک پایه تیتانیومی در استخوان فک قرار داده می‌شود، سپس قطعه اباتمنت به پایه متصل می‌شود و در پایان روکش دندان بر روی آنها ثابت می‌شود.ایمپلنت تک دندان، بهترین نوع ایمپلنت برای جبران تک دندان از دست رفته است.

بریج بر پایه ایمپلنت

این نوع ایمپلنت زمانی کاربرد دارد که بیمار سه یا چهار دندان کنار هم را از دست داده باشد.

در این صورت برای دو دندان ابتدایی و انتهایی از ایمپلنت تک‌دندان استفاده می‌شود و یک یا دو دندانِ بین آنها، بر این دو ایمپلنت تکیه خواهند کرد. بریج بر پایه ایمپلنت، پایداری بیشتری از بریج به شیوه معمول دارد.

اوردنچر یا دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت

استفاده از ایمپلنت برای افزایش گیر و ثبات پروتز کامل و پارسیل (تکه‌ای) در دهان، روش دیگری در استفاده از ایمپلنت است. 

این روش جایگزینی مناسب‌ برای خمیر چسب‌های مرسوم برای فیکس کردن دندان مصنوعی در دهان است.

ایمپلنت تمام فک به روش All On 4

این شیوه از ایمپلنت برای پر کردن یک قوس کامل استفاده می‌شود. در این شیوه برخلاف دندان مصنوعی، دندان‌ها کاملا ثابت هستند و عملکردی مانند دندان‌های طبیعی دارند.

از مزایای دیگر آن، دوره درمان سریع و زیبایی طبیعی است. این روش بهترین نوع ایمپلنت برای جبران همه دندان‌هان از دست رفته فک در افرادی است که بافت استخوانی دچار تحلیل شدید میباشد.

مزایا ایمپلنت

یکی از اجزای مهم صورت که نقش بزرگی در زیبایی و جذابیت آن ایفا می‌کند، دندان‌ها هستند. حفظ زیبایی و بهداشت دندان‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. ایمپلنت دندان به عنوان یک روش موثر و مدرن برای افرادی که به هر دلیلی یک یا چند دندان خود را از دست داده‌اند، به شمار می‌آید. این روش توانسته توجه بسیاری را به خود جلب کند به دلیل مزایای متعددی که دارد.

افزایش زیبایی و اعتماد به نفس

با توجه به این که جای خالی دندان ها می تواند ظاهری نامناسب را به وجود آورد استفاده از ایمپلنت دندان می تواند زیبایی از دست رفته را برای شما جبران کرده و اعتماد به نفس را به شما بازگرداند.

سرعت بالا در کاشت

ایمپلنت دندان یکی از سریع ترین روش ها برای جایگزینی دندان های از دست رفته است و اگر مشکل کلی در سلامت جسمانی و استخوان های فک وجود نداشته باشد به سرعت می توان آن ها را جایگزین دندان های از دست رفته کرد.

طول عمر بالا

یکی از مزایای ایمپلنت دندان که آن را بین بیماران و پزشکان به روشی محبوب تبدیل کرده است طول عمر بالای آن است. طول عمر ایمپلنت ها در حدی است که اگر بهداشت دهان و دندان را به درستی رعایت کنید تا آخر عمر می تواند کارایی لازم را برای شما داشته باشد بدون این که دردسری برای شما به وجود آورد.

حفظ سلامت دندان‌های اطراف

برخلاف روش‌های دیگر مانند پل‌ها (بریج‌ها) که ممکن است به دندان‌های مجاور آسیب بزنند، ایمپلنت دندان به سلامت دندان‌های اطراف آسیبی نمی‌زند. این امر به حفظ سلامت کلی دهان و دندان کمک می‌کند و از بروز مشکلات احتمالی در آینده جلوگیری می‌کند.

ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری یا کاشت دندان در یک روز، قرار دادن ایمپلنت از طریق جراحی در استخوان فک و کاشت یک دندان موقتی به صورت همزمان می باشد. که این نمونه از ایمپلنت دندان بیشتر مناسب افرادی است که تراکم استخوان خوبی دارند

ایمپلنت دیجیتال

این روش با استفاده از فناوری‌ های نوین، تجربه ای  دقیق‌ تر و کم‌ تهاجمی‌ تر را هم برای بیماران و هم برای دندانپزشکان به ارمغان می‌ آورد.
برای کاشت ایمپلنت به این روش، دندانپزشکان از نرم افزار طراحی و به کمک کامپیوتر (CAD/CAM) برای ایجاد یک مدل سه بعدی از دهان بیمار استفاده می کنندعبارت کد / کم (CAD/CAM) مخفف عبارت طراحی و ساخت به کمک کامپیوتر است (کد مخفف computer-assisted design و کم مخفف computer-aided manufacturing). سپس از این مدل برای ایجاد ایمپلنت سفارشی استفاده می شود که به صورت کامل، دقیق و بسیار باکیفیت در فک بیمار قرار می گیرد.
برای عمل جراحی کاشت ایمپلنت دندان، از راهنمای جراحی دیجیتالی استفاده می شود. این راهنمای جراحی با استفاده از مدل سازی سه بعدی کامپیوتری به دست می آید تا وضعیت استخوان و عصب در محل کاشت ایمپلنت مشخص شود. با این اطلاعات، دندانپزشک قادر است برنامه ریزی دقیقی برای جراحی داشته باشد و این کار را با حداقل برش، انجام بدهد. هر چه برش کمتری در جراحی ایجاد شود، طول دوره نقاهت پس از عمل کاشت ایمپلنت دندان کوتاهتر خواهد بود و درد کمتری را نیز تجربه خواهید کرد.
راهنمای دقیق جراحی بر روی دندان ها قرار می گیرد تا اطمینان حاصل شود هیچ آسیبی به بافتهای مجاور وارد نمی شود و عصب صدمه نمی بیند. راهنمای جراحی باعث می شود جراحی با دقت بالا صورت بگیرد
پس از کاشت ایمپلنت دندان، بلافاصله و یا پس از چند ماه که ایمپلنت به استخوان جوش خورد، باید اباتمنت و سپس روکش دندان بر روی ایمپلنت نصب شود. برای ساخت روکش میتوان به روش سنتی عمل کرد و پس از قالب گیری از ایمپلنت، روکش را در آزمایشگاه به صورت دستی ساخت و یا با کمک کد / کم این کار را بدون اتلاف وقت انجام داد.
برای ساخت ترمیم با کد / کم، ابتدا ایمپلنت قالب گیری دیجیتالی می شود، تصاویر به صورت داده های دیجیتالی ذخیره شده و به دستگاه فرستاده می شوند. در کامپیوتر با نرم افزار طراحی سه بعدی، ترمیم متناسب با شرایط ایمپلنت طراحی می شود. دندانپزشک ممکن است تغییراتی در طراحی ایجاد نماید. مدل نهایی به دستگاه تراش دیجیتالی فرستاده می شود تا در آنجا، دستگاه ترمیم را تراش داده و آماده کند. کل این فرآیند به جای دو هفته در روش سنتی، تنها ظرف یک روز انجام می شود.

کـلـیـنـیـک دنـدان پـزشـکـی مـهـر شـریـعـتی

ارائه دهنده خدمات دندان پزشکی کودکان و بزرگسالان

جهت دریافت مشاوره یا نوبت فرم زیر را پر نمایید

معایب ایمپلنت

احتمال عفونت و التهاب

یکی از معایب کاشت دندان، احتمال عفونت، التهاب و درد پس از جراحی کاشت ایمپلنت دندان است که به ندرت اتفاق می‌افتد و در صورت وقوع، اگر به موقع آن رسیدگی شود به سادگی درمان می‌شود.

هزینه بالا

یکی دیگر از عوارض ایمپلنت دندان ، هزینه بالای آن است که باعث می‌شود بسیاری از افراد نتوانند از این روش استفاده کنند. به خصوص در شرایطی که بیش از یک دندان از دست رفته باشد

محدودیت های پزشکی

یکی از معایب کاشت ایمپلنت این است که در صورتی که استخوان کافی برای پشتیبانی فیکسچر نداشته باشید، نمی‌توانید این روش را انتخاب کنید مگر این که پیش از آن، پیوند استخوان انجام دهید که بر هزینه درمان و طول دوره درمان می‌افزاید.

هزینه کاشت دندان

هزینه کاشت دندان بسته به شرایط متفاوت است. عواملی که تعیین‌ کننده هزینه درمان کاشت دندان هستند عبارتند از:
تعداد دندان‌هایی که قرار است با ایمپلنت جایگزین شود
• نوع ایمپلنت
• روش درمانی
• یک مرحله ‌ای یا دو مرحله ‌ای بودن جراحی کاشت دندان
• نوع روکش نصب ‌شده بر روی ایمپلنت
• مواد مورد استفاده
• درمان‌های جانبی مانند پیوند استخوان یا درمان لثه برای کاشت ایمپلنت دندان
• عوامل دیگری مانند تخصص دندانپزشک

طول عمر ایمپلنت

ایمپلنت برخلاف دندان طبیعی دچار پوسیدگی نمی‌شود اما ممکن است بافت‌های پیرامون آن دچار التهاب و عفونت شوند که در صورت طول عمر آن را کاهش می‌یابد. با مراقبت ایمپلنت دندان مناسب می‌توانید طول عمر و دوام ایمپلنت دندان را تا حد قابل توجهی افزایش دهید.
به طوری که ممکن است تا آخر آن نیازی به تعویض آن نداشته باشید. به طور متوسط طول عمر ایمپلنت 25 سال برآورد می‌شود